Γεια σας!!! Είμαι η Δήμητρα και σας καλωσορίζω στα Εκλεκτά της Γης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκα στον χώρο των ακινήτων με εξειδίκευση στην εκτίμηση ακινήτων. Είμαι παντρεμένη και μαμά δύο παιδιών. Με τον σύζυγό μου τα τελευταία χρόνια μέλημά μας είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή της οικογένεια μας . Όνειρο ζωής ? Να αποκτήσουμε την δική μας φάρμα…. Κάτι που είναι ήδη υπό κατασκευή….. αλλά για αυτό θα σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή.

Τα Εκλεκτά της Γης προέκυψαν από την ανάγκη μας να καταναλώνουμε τρόφιμα από Έλληνες παραγωγούς , τους οποίους με μεγάλη προσοχή ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε. Τρόφιμα φτιαγμένα με αγάπη και την καλύτερη πρώτη ύλη. Διατροφή βασισμένη σε ό,τι προέρχεται από την ελληνική γη απαλλαγμένη από ζωικά παράγωγα. Έτσι προέκυψε και το όνομα του καταστήματος. Ένα τρόφιμο από μόνο του ποτέ δεν είναι αρκετό για την πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών μας , οπότε το δεύτερο βήμα είναι ο σωστός συνδυασμός !

Γευσιγνώστες σε αυτό το ταξίδι…. φυσικά τα παιδιά μας , που αποτελούν τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους κριτές των γεύσεων! Ως γυναίκα αγαπώ το σώμα και την σωστή περιποίηση του. Η καλή εμφάνιση ξεκινάει με αυτό που τρώμε , την άσκηση που επιλέγουμε και ολοκληρώνεται με αυτά τα προϊόντα που βάζουμε για την σωστή ενυδάτωση , θρέψη και περιποίησή του !!!! Έτσι, έψαξα και βρήκα εταιρείες καλλυντικών που δημιουργούν προϊόντα με αγνές πρώτες ύλες από την Μάνα ΓΗ. Χωρίς χημικά, χωρίς parabens, χωρίς δοκιμές σε ζώα!

Ελάτε να σας γνωρίσω τον δικό μου κόσμο….
Τον κόσμο που περιλαμβάνει όλα τα «Εκλεκτά της Γης»!!!!

Με εκτίμηση,
Δήμητρα