Γεια σας!!!

Είμαι η Δήμητρα και σας καλωσορίζω στα Εκλεκτά της Γης.

Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά. Έχω σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκα στον χώρο των ακινήτων, με εξειδίκευση στην εκτίμηση ακινήτων. Είμαι και σύζυγος και μαμά δύο παιδιών και επιτυχημένη επαγγελματίας και ανήσυχο πνεύμα. Με τον σύζυγό, μου τα τελευταία χρόνια, μέλημά μας είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή της οικογένειάς μας.

Όνειρο ζωής? Να αποκτήσουμε την δική μας φάρμα…. Κάτι που είναι ήδη υπό κατασκευή….. αλλά γι’ αυτό θα σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή.

Τα Εκλεκτά της Γης προέκυψαν από την ανάγκη μας να καταναλώνουμε τρόφιμα από Έλληνες παραγωγούς, τους οποίους με μεγάλη προσοχή ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε. Τρόφιμα φτιαγμένα με αγάπη και την καλύτερη πρώτη ύλη. Διατροφή βασισμένη σε ό,τι προέρχεται από την ελληνική γη, απαλλαγμένη από ζωικά παράγωγα. Έτσι προέκυψε και το όνομα του καταστήματος. Ένα τρόφιμο από μόνο του ποτέ δεν είναι αρκετό για την πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών μας, οπότε το δεύτερο βήμα είναι ο σωστός συνδυασμός! Γευσιγνώστες σε αυτό το ταξίδι…. φυσικά τα παιδιά μας, που γίνονται οι πιο απαιτητικοί κριτές των γεύσεων!

Ως γυναίκα, αγαπώ να φροντίζω το σώμα μου και την εμφάνισή μου. Πώς το κάνω? Ξέρω ότι η καλή εμφάνιση ξεκινάει με αυτό που τρώμε, την άσκηση που επιλέγουμε και ολοκληρώνεται με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τη σωστή ενυδάτωση, θρέψη και περιποίηση του σώματος και των μαλλιών μας!!!! Έτσι, έψαξα και βρήκα εταιρείες καλλυντικών, που δημιουργούν προϊόντα με αγνές πρώτες ύλες από την Μάνα Γη. Χωρίς χημικά, χωρίς parabens, χωρίς δοκιμές σε ζώα!

Ελάτε να σας γνωρίσω τον δικό μου κόσμο….
Τον κόσμο που περιλαμβάνει όλα τα «Εκλεκτά της Γης»!!!!

Με εκτίμηση,
Δήμητρα

ποιοι είμαστε