Ρεβύθια λεμονάτα με σάλτσα ταπιόκας
Συνταγές

Ρεβύθια λεμονάτα με σάλτσα ταπιόκας

Υλικά: 500 γραμμάρια ρεβύθια \”Βιοφρέσκο\” 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 2 κ.γ. έτοιμο σκόρδο σε ελαιόλαδο \”Piltsis\” 1 κ.σ. κουρκουμάς \”Μπαγκατζούνης\” 1 κ.γ. σπόρους μουστάρδας \”Βιοαγρός\” 3 κ.γ. άμυλο ταπιόκας \”Όλα bio\” 2 φρέσκα ...

Περισσότερα
Gluten free προϊόντα
Άρθρα

Gluten free προϊόντα

Η γλουτένη είναι ένα μείγμα εκατοντάδων διακριτών πρωτεϊνών, τα οποία ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Ουσιαστικά αποτελείται από δύο διαφορετικής τάξης πρωτεΐνες: 1) Τη γλοιαδίνη, που προσδίδει στο ψωμί την ιδιότητα να φουσκώνει κατά το ...

Περισσότερα